Pages

Thursday 3 September 2009

the need to say stuff


Vreau sa te iubesc, vreau foarte tare. Vreau sa fiu acolo pentru tine din orice punct de vedere. Vreau sa te tin de mana. Vreau sa fiu umarul tau de sprijin desi nu ai nevoie de unul si nici nu vrei sa ai. Vreau sa fiu perechea de brate care iti ofera un "hug" cand ai chef. Vreau sa fiu cel care te asteapta cand pleci. Vreau sa ma intorc cat mai repede cand sunt plecat.
Vreau sa uit ca sunt capabil de nepasare si rautate. In plm vreau sa trec peste trecutul de kkt si sa imi recapat increderea.
Vreau sa dorm cu tine noaptea cat mai aproape posibil, sa nu te las sa te indepartezi. Vreau sa te mangai usor si sa te acopar cu sarutari.
Vreau sa-ti fac favoruri si sa spun "ok, dar ramai datoare", nu pentru ca as vrea ceva anume ci pentru ca vreau sa petrec mai mult timp cu tine. Vreau sa ma enervez atat de tare pe tine incat sa mi se para ridicol si sa-ti cer iertare chiar daca tu erai de vina.
Vreau sa te fac sa te simti iubita, acceptata, apreciata si cu siguranta speciala pentru ca asta vreau ca tu sa insemni pentru mine.

3 comments:

  1. Maybe she doesn't deserve it

    ReplyDelete
  2. "Well, at one time, you've got it, and then you lose it, and it's gone forever"

    "Well, let's face it, it could've been wonderful. "

    I chased a beautiful dream for a while, but then I woke up. I always wake up too early.

    ReplyDelete
  3. biiiiig hug for a beautiful soul!

    ReplyDelete